Blog

baymak kombi a01 hatası

Baymak Kombi Error Veriyor

Baymak kombi error veriyor ise bunun pek çok nedeni olabilir. Kombiniz doğrudan error vermek yerine dijital ekranda hatanın kaynaklandığı kodu gösterir. Buna göre kendiniz gerekli kontrolleri yaparak ya da teknik ekibimizden destek alarak sorunu çözüme kavuşturabilirsiniz.

Baymak Kombi Error Veriyor Sorununu Giderme

Baymak kombi error veriyor sorununu giderme için ekrana yansıyan hata kodunun ne anlama geldiğini bilmeniz gerekir. Bunun için gerek firmamızın sitesi üzerinden gerekse teknik servisimizi arayarak hatanın nereden kaynaklandığını öğrenebilirsiniz.

Bunun yanında şu adımları izlemenizi öneririz:

  • Kombinizin ekranındaki hata kodunun anlamını öğrenmelisiniz,
  • Kombinizin düzenli olarak bakımları yaparak bu tarz hataların oluşmasını engelleyebilirsiniz,
  • Bilmediğiniz bir hata karşısında kendiniz müdahale yapmadan firmamızla iletişime geçmelisiniz,
  • Kombinizin bacasının takılı ve açık olduğunu kontrol edebilirsiniz,
  • Kombinizin ısı ve su ayarlarını olması gerektiği seviyeye getirmelisiniz…

Yanlış bir müdahale yapmaktan kesinlikle kaçınmanız gerekir. Bunları yapmanıza rağmen kombiniz hata veriyorsa hiç zaman kaybetmeden teknik servisimizle iletişime geçerek destek almanız gerekir. Uzman ekibimiz sorununuzu çok kısa sürede çözecektir.

Sıkça Sorulan Sorular

Baymak kombim error veriyor ne yapmalıyım?

Baymak kombinizde bir hata kodu görüntülendiğinde, öncelikle kombinin kullanım kılavuzundaki hata kodları bölümüne bakmanız gerekir. Burada hangi hata koduyla karşılaştığınızı bulabilirsiniz. Daha sonra, hata kodunun sebebini belirlemek için kombinizin bakımını yapan uzman bir teknisyeni çağırmalısınız.

Baymak kombi E01 hatası ne anlama geliyor?

Baymak kombinizin ekranında E01 hatası görüntülendiğinde, bu genellikle sıcaklık sensörü arızası anlamına gelir. Bu durumda, kombinizin bakımını yapan uzman bir teknisyeni çağırmalısınız. Teknisyen, sıcaklık sensörünü kontrol ederek, sorunun neden kaynaklandığını belirleyebilir ve gerektiğinde sensörü değiştirebilir.

Baymak kombim neden E10 hatası veriyor?

Baymak kombinizin ekranında E10 hatası görüntülendiğinde, bu genellikle su basıncı düşüklüğü anlamına gelir. Bu durumda, kombinin su basıncını kontrol etmeniz gerekir. Eğer su basıncı düşükse, kombinin su basıncını artırmak için su giriş vanasını açmanız gerekir. Ancak, su basıncı normal seviyede ise, kombinizin bakımını yapan uzman bir teknisyeni çağırmalısınız.

Baymak kombi neden E19 hatası verir?

Baymak kombinizin ekranında E19 hatası görüntülendiğinde, bu genellikle gaz valfi arızası anlamına gelir. Bu durumda, kombinin bakımını yapan uzman bir teknisyeni çağırmalısınız. Teknisyen, gaz valfini kontrol ederek, sorunun neden kaynaklandığını belirleyebilir ve gerektiğinde gaz valfini değiştirebilir.

Baymak kombi neden E20 hatası veriyor?

Baymak kombinizin ekranında E20 hatası görüntülendiğinde, bu genellikle fan arızası anlamına gelir. Bu durumda, kombinin bakımını yapan uzman bir teknisyeni çağırmalısınız. Teknisyen, fanı kontrol ederek, sorunun neden kaynaklandığını belirleyebilir ve gerektiğinde fanı değiştirebilir.

Özel Baymak Servis İletişim


Servisimiz ile ilgili merak ettiğiniz konular ile ilgili bize yazabilirsiniz.
[contact-form-7 id=”312″]

Baymak Servis Telefonu:

444 78 56

© Özel Baymak Servis ~ 2018 Marka tescilli olup ilgili firmaya aittir.

444 78 56